- plamen2001User
- Брой мнения : 1
TheJoker co builder
Съб Яну 27, 2018 10:21 pm
Кандидатура за HeavenCraftBG
Истинско име=Пламен
Откъде знаете за сървъра=Интернет
Как ви е Nickname в сървъра=TheJoker
На колко годинисте=16
Иматели опит с ранк ако имате къде и колко време= за сега не
{Минимално 4 часа}На ден колко време може да отделите за ранка=5 на ден и повече
Какво знаете за Co-Builder=строя кащи за баи хаус или ларпове основно строя
{Задължително трябва да имате}Skype=plamenkz11
Разбиратели от плугин WorldEdit ако разбирате напишете някакви команди= //wand dava mi bradva //sphere wood 10 i se poqvqva svera ot darvo /undo za da se mahne //hsphere wood 10 kuha svera //br smooth i s desen boton pravq neshto kat o planina ako zakupq nqkoq kashta i iskam dq q postavq nqkade zimam bradvata i q kopiram se edno praq res i pisha //copy i otivam na mqstoto kadeto shte q postavq i pisha //paste
{Задължително}Снимка нещо построено от вас =
Нещо допълнително от вас= допалнителн не знам какво да кажа за мен но освен че ще строя ще следя и дисциплината да не се псуват да не играят с хакве и други
Истинско име=Пламен
Откъде знаете за сървъра=Интернет
Как ви е Nickname в сървъра=TheJoker
На колко годинисте=16
Иматели опит с ранк ако имате къде и колко време= за сега не
{Минимално 4 часа}На ден колко време може да отделите за ранка=5 на ден и повече
Какво знаете за Co-Builder=строя кащи за баи хаус или ларпове основно строя
{Задължително трябва да имате}Skype=plamenkz11
Разбиратели от плугин WorldEdit ако разбирате напишете някакви команди= //wand dava mi bradva //sphere wood 10 i se poqvqva svera ot darvo /undo za da se mahne //hsphere wood 10 kuha svera //br smooth i s desen boton pravq neshto kat o planina ako zakupq nqkoq kashta i iskam dq q postavq nqkade zimam bradvata i q kopiram se edno praq res i pisha //copy i otivam na mqstoto kadeto shte q postavq i pisha //paste
{Задължително}Снимка нещо построено от вас =
Нещо допълнително от вас= допалнителн не знам какво да кажа за мен но освен че ще строя ще следя и дисциплината да не се псуват да не играят с хакве и други
- MartoGamingBGAdmin
- Брой мнения : 39
Re: TheJoker co builder
Сря Яну 31, 2018 9:35 pm
Премахнат!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите